Choosy Mothers Choose Jeri. - Right Wing Roundup

Jag började lära mig en gång

När jag bodde i Australien så började jag att lära mig att spela gitarr och det var ju väldigt kul, det var svårt i börja men sen när man börjar lära sig lite fler ackord och att kunna greppa på ett bra sätt så blir det så mycket roligare.
Ja det finns ju så mycket att lära sig när det kommer till instrument och det är väl det som är lite av charmen att man inte kan bli klar, det finns alltid saker att lära sig och det är ju underbart.
Men sne när jag flyttade därifrån så blev det inte att jag fortsatte att lära mig spela vilket är lite synd, men jag kanske får ta upp det någon dag snart igen. Det vore väldigt kul och skojigt att få ta upp det igen och se om det r något som jag kommer ihåg.

Bra att kunna

Ja det är bra att kunna lite av allt möjligt och att spela instrument är ju något som är bra att kunna också. Sen så skulle det vara kul att lära sig lite andra instrument också, ja att kunna lite av varje så är det ju ännu roligare.
Så det kanske är dags att ta upp det igen och se vad det är jag ska börja med. Det kan ju vara bra att skaffa sig en gitarr först så att jag har något att öva på.
Ja varför inte ta och börja leta lite efter något på nätet och så kanske jag kan börja öva och komma ihåg det som jag en gång lärde mig, det vore väldigt kul och något som jag verkligen skulle vilja kunna.
Det skulle verkligen kunna vara något, får se om jag kan få till det så att jag kan lära mig det någon gång framöver det vore väldigt kul och givande så det får jag göra.